Parenclub Gercellinos mag momenteel als één van de modernste, nieuwste EN sfeervolste PARENCLUBS van België aanzien worden. We leggen speciaal de nadruk op parenclub, dus voor diegenen die het nog niet zouden weten : we zijn een club waar paren…..met paren……paren…, niet enkel voor koppels maar ook voor single dames/heren.

We hebben hiervoor dan ook de JUISTE exploitatievergunning(en) en zijn eveneens in het bezit van het wettelijk VERPLICHTE (verzekerings)attest inzake brand- en ontploffingsgevaar !!

Spijtig dus voor wie iets anders zoekt want….. we zijn geen afkooksel zoals zijnde erotisch café, erotische discotheek en zeker GEEN “afterclub” maar wel een ECHTE klassevolle parenclub in de juiste zin van het woord! (we spelen toch ook geen tennis op een basketbalterrein?)

We zijn er speciaal voor en richten ons tot zeer breeddenkende paren en alleenstaanden; mensen die heel goed weten en beseffen waar ze voor komen. Een parenclub waar iedereen zichzelf KAN en MAG zijn, waar men respect heeft voor elkaar : voor wie we zijn, en niet voor wat we hebben …of wat we niet hebben.

Een club waar men houdt van sfeer, een leuke gezellige babbel, heerlijk dansen, uitgebreid en lekker eten, echte merkdranken, waar intermenselijke contacten worden gelegd in onze superhygiënische erotische speelruimtes + nog zoveel meer, kortom een club waar men zich “thuisvoelt”.

Wij bieden voor ieders wat wils en organiseren daarom geregeld de juiste thema’s voor diegenen die net dat tikkeltje meer willen en/of anders willen zijn. Hou ons programma dus in de gaten.

Wij staan garant voor een vriendelijke, toffe en vlotte bediening, hanteren uiterst strenge hygiënevoorschriften en hopen daarom om U of jullie snel te mogen verwelkomen voor een avond vol fun en erotisch plezier en dit aan een EERLIJKE en verantwoorde prijs !!!

Opening Hours

Monday

1pm-6pm

Tuesday

Closed

Wednesday

Closed

Thursday

1pm-6pm

Friday

1pm-3am

Saturday

8pm-3am

Sunday

6pm-0pm

Address

Our Address:

Molsesteenweg 5 Balen , Belgium

GPS:

51.172773, 5.1507212999999865

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Hygiene
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed