JENNIFER & EDWIN

en het nieuw samengestelde Exotica team heten jullie van harte welkom op hun nieuwe website.

Sedert onze aanstelling tot zaakvoerders/uitbaters van PARENCLUB EXOTICA’ zijn we iedere dag druk in de weer om onze club op te frissen en te vernieuwen. Wij doen er alles aan opdat jullie zo min mogelijk last zouden ondervinden van de aan gang zijnde werkzaamheden.

Jullie moeten echter niet ongerust zijn ….. wij zullen er voor zorgen dat we onze eigenheid behouden : EXOTICA is EXOTICA en zal altijd EXOTICA blijven. Neen wij gaan niet loeren bij onze concullega’s ( samensmelting van concurrent en collega) om te zien hoe zij het doen of we gaan bij hen geen ideetjes weghalen. Nee, wij zijn jong en eigenwijs en daarom willen we onze eigen koers varen, hierin gesteund door een schitterend team. We durven dan ook haast garanderen dat jullie, iedere keer weer , een aangenaam verblijf in onze club zullen ervaren.

Voor de rest … gaan we het aan jullie over laten om ons te beoordelen. Aarzel niet om ons aan te spreken als er iets is wat jullie niet bevalt. Wij luisteren graag naar jullie opmerkingen en zullen er alles aan doen om aan te passen waar nodig. Echter … zoveel mensen, zoveel smaken dus … voor iedereen goed doen is onmogelijk maar … we beloven ons best te doen om het voor IEDEREEN aangenaam te maken.

wij kunnen allemaal wel zeggen hoe goed het bij ons wel is en hoe actief het er bij ons aan toegaat …. maar … wij laten het graag aan jullie over om te oordelen.

daarom …. aarzel niet langer en kom ons eens opzoeken.

BELANGRIJK :

Bij ons is IEDEREEN welkom : jong en oud, groot en klein, dik en dun, geaardheid of fantasie, huidskleur of godsdienst, land van herkomst, …. IEDEREEN is welkom zolang jullie maar respect tonen voor mekaar !!

wij haten ruziemakers, roddelaars, vervelende en opdringerige mensen – mensen die zich niet aan onze huisregels houden zullen wij dan ook onmiddellijk schrappen uit ons ledenbestand. Voor zulke mensen is er in EXOTICA echt geen plaats !!!

Nog 1 belangrijk puntje : wij voeren een ‘ZERO TOLLERANCE’ beleid wat drugs aangaat . Iedere inbreuk tegen dit beleid zal aangegeven worden aan de Politie. Een verwittigd man …..

wij willen een propere club waar het voor IEDEREEN plezierig is om te vertoeven.

wij hopen jullie snel in onze club te mogen begroeten.

Exotica …. let’s party !!!

Opening Hours

Monday

2pm-11pm

Tuesday

1pm-6pm

Wednesday

Closed

Thursday

2pm-11pm

Friday

8pm-3am

Saturday

8pm-3am

Sunday

4pm-11pm

Address

Our Address:

Pierrelaan 33 Brecht , Belgium

GPS:

51.3205155, 4.5866834999999355

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Hygiene
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed